EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Shagore Kagaran
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 7 August 2013
Pages: 487
PDF File Size: 10.97 Mb
ePub File Size: 12.28 Mb
ISBN: 240-3-64772-181-9
Downloads: 68060
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezikree

Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea. Daca faci acest exercitiu inainte de culcare, asigura-te ca mai tibetanz 30 sau 45 de minute inainte de culcare. Incepi inhalarea, stai sprijinita in degetele de la picioare, indreapta picioarele, arcuieste-ti spatele si lasati capul pe spate.

Un sistem endocrin echilibrat este secretul unei vieti mai lungi, al energiei, sanatatii si al tineretii.

Exercitiul se face de 21 de ori. Cand te opresti din rotatie inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are unde intra.

Inspira pana simti ca iti umpli stomacul si expira pana consideri ca a iesit tot aerul din stomac. Stai pe podea in pozitia de sezut, cu picioarele drepte si cu palmele sprijinite in podea.

Eventual poti inclina si yoha umerii pentru a ajuta pozitia.

Exercitii de Yoga Tibetana

Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O. Medicina Tibetana 3 Medicina tibetana 3. Mentine aceasta pozitie pana cand bataile inimii si circulatia revine la normal.

  ANTIHYPERTENSEURS CENTRAUX PDF

Apoi lasa-ti capul intr-o parte si mentine aceasta pozitie de culcat timp de 1 minut, relaxata. Va imbunatatii tonusul 4. Stai in picioare, relaxata, cu mainile ridicate la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas. Fa cateva exercitii de incalzire a incheieturilor de la maini inainte de a incepe ritualul. Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.

Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Tine barbia in pamant si inchide ochii. La inceput ai nevoie sa gasesti locul cel mai potrivit unde trebuie sa pui mainile si picioarele pentru a reusi un V complet. Your consent to our cookies if you continue to use this website. Exercitii de Mindfulness Psihologie. O executare perfecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua.

In sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu buzele in forma de O. Complex de Exercitii Baschet Full description. Medicina Tibetana a guide to natural healing. Dupa ce ai repetat aceasta miscare de 21 de ori, incearca sa mai faci o data exercitiu fara oprire. Dupa ce ai exersat de 21 de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum sa-ti menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta.

  AN ARABIAN COURTSHIP LYNNE GRAHAM PDF

Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul. Dupa ce ai facut pentru prima data exercitul incerca sa-l mai repeti o data fara oprire.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Exercitji face acest exercitiu timp de multi ani pana sa reusesti sa stai cu talpile pe podea cand creezi forma V cu ajutorul corpului.

Revin-o la pozitia dreapta intiala pentru a nu-ti pierde stabilitatea si sa simti ca ametesti. Lasa-ti capul aplecat in fata, incepi inhalatia, ridica fundul de pe podea in timp ce indoi genunchi si lasa-ti tot corpul sa se sprijine in maini, in timp ce iti ridici fundul si picioarele pana cand se creeaza o linie paralela a spatelui cu podeaua si lasa-ti capul pe spate.

Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un V cu deschizatura spre podea. Medicina Tibetana 2 Medicina tibetana 2.

Simti cum iti bate inima puternic si sangele circula intens?